Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

28. 6. 2009 13:07

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie4 223 kJ / 1 009 kcal
Bílkoviny104,80 g
Tuky37,88 g
Vláknina39,85 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,70 g
Sacharidy56,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

azijska kuchyna je v podstate velmi velmi jednoducha...pokial mate vsetky tie polotovarove komponenty. pokial si objednate vsetky naraz, tak mozete azijsku kuchynu robit furt....je naozaj uzasne rychla.

tamarindova pasta

http://www.vitamina.cz/Tamarindova-pasta-200g-LUCI...

palmovy cukor

http://www.fairove.cz/doc-fair-trade-palmovy-cukr....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

28. 6. 2009 13:37

dakujem mirca:-8...ked som otvorila ten palmovy cukor...tak to bola tak neidentifikovatelna vona...mozno vzdialene...velmi vzdialene kakao...no a chut....ten karamel je nepatrny...a este k tomu nesladky karamel....ten cukor je naozaj malo sladky....mozno tie dve pl by vystacili na jednu cl bieleho..ten tamarind je taka polotekuta tmava pasta kyslej chuti, takze to maso ma taku sviezu kyselkavu chut. ja som pouzila jarnu cibulku a uz to neurobim, pretoze sa mi rozpadla...budem pouzivat salotku. tato znacka oleja je zvlastna chutove...nezanechala stiplavu chut, ale chut tej cili papricky...este som taky nemala....

mirca75 mirca75

28. 6. 2009 13:28

Tedy Výbušná:-O:-).Ač jsem po obědě sotva 25min(a že jsem se pěkně napucla:-8:-p),tak toto z fotečky bych si dala hned;-).TA barvička toho masa:-p,k tomu samá dobrá dochucovadla:-p.No ještě že je Slovensko nebo dnes Německo? tak daleko;-).Jinak bych už byla na cestě:-D:-D.Takovéhle dobrůtky si dávám v Teplicích nebo v Praze u "originál" asijských kuchařů a je to vždy vééélká dobrota.Sice nevím jak v této kombinaci chutná palm.cukr(tedy kromě toho že je podoben karamelu),ale dovolím si dát první boďku již teď,dříve než vyzkouším a ochutnám naostro;-).Plus k tomu letí receptík do mých nenasytných oblíbených:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tamarindova pasta vybušna pasta wok recepty mail mgsa.cl loc:cz tamarindová pasta recept smazene hovezi maso hovězí po vietnamsku mail prismaflex.tie.cl loc:cz hovezi na cibulce hovezi wok mail okabus.cl loc:cz mail vitamina.cl loc:cz mail coinpal.tie.cl loc:cz mail proyectos.tie.cl loc:cz mail tecnofrio.tie.cl loc:cz hovezi na cinu tamarindová pasta recepty azijska jidla wok recept azijska jidla

Suroviny: plátek hovězí, omáčka sojová, olej chili, pasta tamarindová, cukr palmový, česnek, olej slunečnicový, cibulka jarní, koriandr

TopRecepty.cz

Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MjP1