Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme a opepříme. Do pánve s rozehřátým olejem dáme celé stroužky česneku a snítku bazalky. Krok 2: Když se olej rozvoní, bazalku vytáhneme, česnek ještě ponecháme. Vložíme ryby kůží dolů a kolečka citronu, opékáme společně. Krok 3: Když česnek začne zlátnout, vytáhneme ho. Porce ryby opékáme z každé strany 2-4 minuty podle síly masa, pak je vytáhneme a odložíme do tepla. Krok 4: Karotku dáme na 8-10 minut do slané vody uvařit na skus. Před dovařením vsypeme hrášek. Uvařené scedíme a necháme okapat. Krok 5: Do výpeku přidáme kousek másla a vsypeme zeleninu. Necháme jen chvíli prohřát a nakonec dochutíme bylinkami a čerstvě mletým pepřem.

Zveřejněno 17. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqm6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý s bylinkami a máslovou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqm6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Připraveno podle mého gusta<3:-*:yes:

Bacha na pstruha lososovitého, byl to pěkný podvod na zákazníky. Je to obyčejný duhový pstruh, kterému krmením s karotenoidem obarvili maso. Taky jsem si dlouho myslela, ze si kupuju lepší rybku a ono prdlajs. https://m.vitalia.cz/clanky/podvod-jmenem-pstruh-l...
Což nemění nic na faktu, že recept je určitě úžasný, jako všechny báječné recepty od naší miky:-K

srettka:
Hlavně že vám chutnalo...:-):-D:-K
No, ale jinak to podporuje můj poznatek, že vedle poživatelnosti jídla je důležitá jeho prezentace. Mančaft vedu ke kritičnosti, ale obecně mé mystifikace slupnou bez poznámek :-8
Občas neosolím těsto na koláče a při podávání prohodím, že jsem asi málo osolil...
Občas do omáčky nedám smetanu a při podávání prohodím, že jsem jí měl málo...
Ale toto rizoto, než jsem přiznal barvu a kápl božskou, byl vrchol drzosti:-8
https://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-ta...

Tématické fráze:
steak pstruh losovity, duhový pstruh na na víně, pstruh lososovitý recepty, pstruh lososovitý recept, pstruh lososovitý, lososovitých rizoto, recept na pstruha duhového, pstruh s na kůži, pstruh duhový na grilu, recept:pstruh duhovy cerveny, zelenina na masle, pstruh se zeleninou, pstruh na másle se zeleninou, pstruh lososovitý celý recepty, pstruh duhový mika 59, pstruh duhový mika 59, pstruh recept, pstruh lososovitý s lilkem, pstruh duhovy recept, pečený pstruh lososovity

Suroviny:
pstruh, česnek, bazalka čerstvá, citron, máslo, olej, karotka baby, hrášek mražený, sůl, pepř mletý, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu