Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Líčka s bylinkovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 871 kJ /
2 837 kcal
Bílkoviny349,92 g
Tuky69,40 g
Vláknina31,10 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy78,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Líčka pečlivě očistěte, nakrájejte na větší kousky a osolte. Rozpalte v kastrolu sádlo a maso postupně nechte zatáhnout. Vyjměte. Přidejte nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Až zhnědnou, vraťte maso i se šťávou, kterou pustilo do nádoby, zalijte vínem, vývarem, přidejte pepř a bobkové listy. Přikryjte a duste podle stáří masa 1,5-3 hodiny. Krok 2: V mezičase rozvařte brambory ve vodě a smetaně. Rozšťouchejte, případně přidejte máslo. Odpadne Vám cezení brambor a zahřívání smetany. Podávejte s bylinkovou omáčkou.

Zveřejněno 20. 11. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Líčka s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6wLz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Líčka s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6wLz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

No, to snad ne

Líčka miluju, ikdyž raději mam vepřová. Hovězí jsou na mne až příliš vazká. Pod ně portské a pak ráj v puse:-D:yes:

Tématické fráze:
hovězí na bylinkách, bylinkova omack

Suroviny:
líčka hovězí, sůl, sádlo, cibule, česnek, víno červené, vývar hovězí, bobkový list, pepř drcený, kaše bramborová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu