Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špíglák na cibuli podle starého Bouckého

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 12. 2017 19:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 799 kJ / 1 625 kcal
Bílkoviny5,32 g
Tuky164,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z knihy Velký rybí receptář Miloše Štěpničky. Špíglák je rybářské pojmenování pro kapra lysce, který je pro tuto úpravu nejvhodnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chiara

28. 9. 2021 20:20

Dobrý recept s hezkým názvem...vytahuji jej nahoru, za chvíli se bude hodit, začnou výlovy

RubyRom RubyRom

16. 1. 2018 22:31

:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

31. 12. 2017 12:34

hosta: časy mám opsány z knihy, já pekla v remosce (a mohl být vypečený i více, pekla jsem tři porce z kapra, který měl přes 6 kilo) - upozorním na to v Postupu nebo Poznámce ;-)
:-D název je i pro mne nový. Napadla mě souvislost se špíglem - zrcadlem...a opravdu - je to prý hovorové pojmenování kapra lysce.

hosta hosta

30. 12. 2017 19:55

Děláme stejně, cibuli dávám hned, zdá se mi, že 35 minut na kapří porce je skoro dost - ale výraz "špíglák" slyším poprvé:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kapr lysec úprava kapr lysec recepty kapr pečený v remosce ryby spiglak kapr v remosce nejlepsi peceny kapr v remosce uprava stareho kapra peceme li kapra s kuzi priprava tucneho kapra kapr špíglák kapr lysec receptář recepty kapr lysec kapr recept

Suroviny: kapr, cibule, máslo, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Špíglák na cibuli podle starého Bouckého

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oo7j