Barevná zeleninová pánev s rýží

Suroviny 2 porce

1 cibule
1/2 pastiňáku
1 malá cuketa
1/3 hlávky brokolice
1 malý batát
1/4 menší Hokkaido
olivový olej
sůl
rýže

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, ostatní zeleninu na kousky.

  2. V pánvičce rozpálíme olivový olej a zprudka na něm orestujeme cibuli. Přidáme pastiňák, chvilku ho restujeme a pak přidáme zbytek zeleniny. Promícháme, orestujeme, podlijeme vodou a dusíme, než je zelenina měkká.

  3. Osolíme.

  4. Rýži uvaříme, vsypeme do pánve a promícháme. Pokud není voda úplně vyvařená, můžeme ještě nechat chvilku probublat.

  5. Podáváme s kysaným zelím nebo s okurkami.

Poznámka od kuchařky

Rychlé, jednoduché a dobré.

Potřebovala jsem odlehčené jídlo a zároveň spotřebovat zeleninu, což tohle jídlo splnilo dokonale.

Komentáře k receptu Barevná zeleninová pánev s rýží

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zeleninová pánev recepty s rýží jak spotřebovat ryži recept jak spotřebovat zbytek rýže barevná čínská pánev