Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,79 g |
Tuky | 37,85 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 40,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s petrželí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gLx
Moje poznámka
Vepřové maso s petrželí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gLx
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 4 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 5 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 8 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 8 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 8 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřového masa,
maso na petrzeli,
vepřové maso recepty,
vepřové na petrželi,
recept z vepřového masa,
recepty z petrzele,
vepřové maso recept,
vepřové maso,
recepty z masa,
recepty na vepřové maso,
recepty- vepřového masa,
recept na vepřové maso,
recepty z vepřového vepřového masa,
recepty vepřové maso,
maso na petržele,
maso s petrželí,
smazene vepřové maso,
maso v petrzeli,
recept maso na petrzeli,
maso petržel
Suroviny:
pečeně vepřová,
petržel,
špek uzený,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
vývar,
jíška
Komentáře (1)