Vepřové maso s celerem
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,43 g |
Tuky | 35,45 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 10,49 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2022 09:17
26. 12. 2017 16:02
Pavel Havlíček: ...do ingrediencí jsem dal obě varianty, protože si myslím, že recept má sloužit i jako inspirace a né vždy se musí nutně dodržet to či ono ...ať si každý vybere, co je mu milejší
24. 12. 2017 16:31
nerad bych , aby vyznělo jako poučováni, ale add.1 správný název je záklechtka. Je to mouka rozpuštěná ve vodě.
Zásmažka jinak tedy jíška je usmažená mouka vetšinou s máslem... v chuti je to tedy dost podstatný rozdíl. Pro záklechtku mluví poze, že je to kaloricky dietnější. Hezký den.
24. 12. 2017 11:08
18. 12. 2017 17:13
17. 12. 2017 17:42
17. 12. 2017 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 19 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 6 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 7 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 7 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 7 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 8 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vítězem Peče celá země je Vojta. Radost mi udělá obyčejný litý perník, říká v prvním rozhovoru po finále
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na celeru veprove na celeru maso na celeru vepřové maso recepty maso s celerem vepřove s celerem recepty z vepřového masa recepty na vepřové s celerem vepřové maso vepřové nudličky s celerem kýta vepřové maso recepty vepřové maso v celeru celer recepty recepty z celeru veprove na cerelu maso z celerem recepty z vepřové kýty veprove maso, mrkev, celer, ryze vepřového maso na celeru veprove maso v z celeru
Suroviny: maso vepřové, celer, špek uzený, cibule, sůl, pepř mletý, koření nové koření, bobkový list, tymián, vývar masový, jíška
Vepřové maso s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0zW
7 názorů