Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špíz s ostrou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Casimanta

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 248 kJ /
298 kcal
Bílkoviny10,22 g
Tuky1,09 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi osmahneme cibulku, cibuli a česnek a pak přidáme papriku. Krok 2: Maso naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, potřeme česnekem z pánve a obalíme v paprice. Špekáčky, slaninu, houby, papriku a cibuli nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Krok 3: Naskládáme do pekáčku, podlijeme zbytkem z pánve. Během pečení podlíváme do změknutí. Krok 4: Pečeme přikryté při 200°C do změknutí. Ke konci na 5 min. odklopíme. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 3. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz s ostrou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qJ3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špíz s ostrou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qJ3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Česnek se prosim Vás prolisovává, nebo krájí na plátky ? A maso se napichuje taky na jehlu, nebo nechává v celku ?

To musí být dobré, ukládám!:-*

casimanta urcite bude dobry a vieme, ze je to nieco ine, ako tamten

Mnou udělaný špís je úplně o něčem jiném. Chuť pokrmu dává především omáčka, v které je větším množtví česneku a cibule společně se šťávou z masa a paprik při dušení. Zkuste a poznáte sami.

janko, nemyslíš tohle?http://www.toprecepty.cz/recept/149-veprove-spizy-... to přidala jen fotku Jiřka Kotková;-)

ano , jak píšu dobrý recept :-! , ale není už dnes něco podobného :-?:-O Pokud ne, tak se Casimantě omlouvám;-)

tak to Janko nevím - ale vypadá to velmi pěkně :yes:

Není to něco:-?, co zde bylo přidáno už dnes:-? Já tedy nevím, recept dobrý, ale už jsem dnes četla tady:-! Pokud se pletu - tak pardón;-):-* Už se asi nevyznám:-O

Tématické fráze:
omáčka ke špízum, špízy ze špekáčků, špíz ze špekáčků, špíz, omáčky ke špízům, co se dává do špízu, spizy v omáčce, ostré omáčky k masu, špízy v troubě, veprove spizy s omackou, vepřový špíz, recept na dobrý špíz, špis recept, ostrá omáčka k masu, omáčkana špízy, pikantni omacka na spizy, maso s ostrou omáčkou, špíz špekáčky, masové špízy s omáčkou, ostré špekáčky top recept

Suroviny:
maso vepřové, houby, špekáček, slanina anglická, olej, paprika čerstvá červená, cibulka, cibule, česnek, paprika sušená sladká, pepř čtyř barev

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu