Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!
Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Moje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 50 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 6 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo,
jak zjemnit ostre jidlo,
jak zjemnit pálivý guláš,
pálivý guláš,
zjemnění ostrého guláše,
zjemnění paliveho guláše,
zjemnění gulase,
cim zjemnit ostre jidlo,
zjemneni ostreho jidla,
jak zjemnit palivou chut,
zjemneni paliveho jidla,
jak zjemnit ostrý guláš,
zjemnit palivou omacku,
zjemnit ostre jidlo,
guláš z vepřového plecka,
jak zjemnit pálivost jídla,
jak zjemnit omáčku,
guláš z vepřové panenky,
mám ostry guláš jak ho zjemnit,
zjemnění pálivé chuti
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
koření paprika gulášová,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
tuk,
rajče cherry,
cibule lahůdková
Komentáře (4)