Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 867 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,68 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 181,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové žampiony s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7K71
Moje poznámka
Krémové žampiony s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7K71
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 11 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 14 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit ze žampionů,
krémové žampiony,
žampiony s těstovinami,
žampion krémový,
co uvařit z žampionu,
testoviny se zampiony,
těstoviny recepty,
co uvařit s čerstvých žampionu,
žampiony kremove,
žampiony recepty,
recepty ze zampionu,
hnede zampiony s testovinami,
kremove testoviny,
jak uvařit hnědé žampiony,
krémové žampiony recept,
co uvarit z cerstvych zampionu,
co uvarit z cerstvych zampionu,
recepty z krémových žampionu,
co uvařit že ze žampionů,
krémové hnědé žampiony
Suroviny:
nudle široké,
žampióny,
špek uzený,
cibule,
česnek,
tymián,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (3)