Salát s fenyklem a hruškou

Eja57 Kuchařka: Eja57

Doba přípravy: 20 minut 2 porce Saláty 5 názorů

Suroviny

1 zralá hruška
srdíčko fenyklu
2 hrsti lístků červené řepy + chmýří na ozdobu
2 KL medové hořčice
2 PL olivového oleje
šťáva z poloviny citronu
sůl a pepř dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hrušku oloupeme, rozčtvrtíme, nakrájíme na plátky a zakápneme trochou citronové šťávy.
    Fenykl nakrájíme na jemné plátky.
    Červené lupení očistíme a větší lístky zbavíme stopek.

  2. Našleháme zálivku z hořčice, oleje, citronové šťávy, lehce osolíme a opepříme.

  3. Vše velmi zlehka promícháme v míse a přeložíme porce na servírovací talíře, dozdobíme chmýřím....
    Nenecháváme odležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát s fenyklem a hruškou

Zapomněl/a jsem heslo