Pikantní hovězí s fazolemi

Suroviny 3 porce

0,5 kg hovězích kousků
1 cibule
sůl
chilli
kousek sádla
250 g červených fazolí v suchém stavu
saturejka
150 g rajského protlaku
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Fazole den předem namočíme. Ráno je uvaříme ve vodě se špetkou saturejky doměkka.

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo a zesklovatíme na něm cibuli. Přidáme hovězí kousky a ze všech stran je zprudka orestujeme. Během restování přidáme sůl a chilli, neustále mícháme.

  3. Podlijeme trochou vody, přikryjeme a dáme do trouby na cca 180 stupňů. Dusíme, než je maso měkké. Podle potřeby přiléváme vodu.

  4. Když je maso měkké, přidáme fazole, rajský protlak a majoránku. Můžeme ještě přilít vodu, pokud se nám to zdá příliš husté.

  5. Necháme několik minut probublat a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Fotka moc neřekne, vím, že není nejlepší, ale je to vynikající.

Komentáře k receptu Pikantní hovězí s fazolemi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hovezi s fazolemi fazole s hovězím hovezi s fazoli recept s fazolí hovězí guláš s fazolemi ovězí s fazolí.cz hovezí maso s fazolema co k hovezimu s fazolemi fazole s hovezimasem pikantní hovězí s s fazolemi chilli hovězí s fazolemi fazole, hovězí fazole s hovězím masem hovězí s fazolemirecepty recept na hovězí s fazolí