

Jablka ve skořicovém těstíčku
Doba přípravy: 20 minut 2 porce Sladká jídla 0 názorů
Suroviny
- 8 lžic hladké mouky
- 1 vejce
- 2 lžíce cukr moučka
- 3/4 hrnku mléka
- 2 lžičky mleté skořice (kdo má rád, může dát více)
- 4 jablka
- olej
Postup přípravy receptu
Smícháme mouku s cukrem, přidáme mléko, vejce a skořici. Důkladně (nejlépe ručním šlehačem) promícháme.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky nebo měsíčky o tloušťce cca 1 cm.
Obalíme v těstíčku a smažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Na sucho nedoporučuji, těsto se pak trhá. :-)
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Jablka ve skořicovém těstíčku
K receptu nejsou žádné komentáře.