Jablka ve skořicovém těstíčku

Andyscha Kuchařka: Andyscha

Doba přípravy: 20 minut 2 porce Sladká jídla 0 názorů

Suroviny

8 lžic hladké mouky
1 vejce
2 lžíce cukr moučka
3/4 hrnku mléka
2 lžičky mleté skořice (kdo má rád, může dát více)
4 jablka
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme mouku s cukrem, přidáme mléko, vejce a skořici. Důkladně (nejlépe ručním šlehačem) promícháme.

  2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky nebo měsíčky o tloušťce cca 1 cm.

  3. Obalíme v těstíčku a smažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Na sucho nedoporučuji, těsto se pak trhá. :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jablka ve skořicovém těstíčku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo