Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem

IvkaPivka Kuchařka: IvkaPivka

Doba přípravy: 15 minut 1 porce Drůbeží maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

1 pečené kuřecí stehno bez kůže
50 g pšeničného bulguru
1 cibule
mražená zelenina podle libosti
trochu oleje
šťáva z kuřete po pečení
sůl
pepř
přísada do jídla Kucharek
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Propláchnutý bulgur nasypeme do vody a přisypeme Kucharka. Vaříme do změknutí.

  2. Mezitím si obereme kuřecí stehno a rozdělíme ho na menší kousky. Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. K osmahlé cibuli přidáme mraženou zeleninu a kapku vody a necháme zeleninu změknout. Ke směsi přidáme maso a trochu šťávy po pečení. To vytvoří takovou dobrou chuť.

  3. Ke směsi ze zeleniny a masa přidáme uvařený bulgur a promícháme. Osolíme a opepříme.

Poznámka

Je to taková rychlovka, když vám třeba zbude pečené stehno z předešlého dne. Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 78 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo