Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem

Drůbeží maso Doba přípravy: 15 minut 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: 15 minut 1 názor

Suroviny 1 porce

1 pečené kuřecí stehno bez kůže
50 g pšeničného bulguru
1 cibule
mražená zelenina podle libosti
trochu oleje
šťáva z kuřete po pečení
sůl
pepř
přísada do jídla Kucharek

Postup přípravy receptu

  1. Propláchnutý bulgur nasypeme do vody a přisypeme Kucharka. Vaříme do změknutí.

  2. Mezitím si obereme kuřecí stehno a rozdělíme ho na menší kousky. Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli. K osmahlé cibuli přidáme mraženou zeleninu a kapku vody a necháme zeleninu změknout. Ke směsi přidáme maso a trochu šťávy po pečení. To vytvoří takovou dobrou chuť.

  3. Ke směsi ze zeleniny a masa přidáme uvařený bulgur a promícháme. Osolíme a opepříme.

Poznámka od kuchařky

Je to taková rychlovka, když vám třeba zbude pečené stehno z předešlého dne. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Bulgurové rizoto s pečeným kuřecím masem

Tématické fráze: kuřecí rizoto rizoto s kuřecím masem rizoto s pečeným kuřetem co s pečeným kuřecím masem recepty s pečeným kuřetem bulgurové rizoto a žampiony a uzeným masem kureci maso recepty co s pečeným kuřetem rizoto z bulguru a tarhoni s uzeným masem a houby bulgurove rizoto s zampiony bulgur s kuřecím s kuřecím masem recept rizoto s kurecim bulgur s pecenym masem pšeničné rizoto recept bulgurové rizito bulgur rizeto s kuřecím masem rizoto s kuřecím kuřecím masem krůtí bulgurové rizoto recept na rizoto s kuřecím masem bulgrový rizoto