Velikonoční papáníčko
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky, dochutíme pažitkou a zatepla podáváme s pečivem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 884 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,66 g |
Tuky | 58,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 17,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Moje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 1 hodinou
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 18 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 22 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 32 minutami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 43 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 57 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 1 hodinou
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 5 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 5 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Suroviny:
vejce,
máslo,
cibule,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
šlehačka,
ředkvičky,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
řeřicha
Komentáře (3)
Je vždycky riziko, že jídlo má podle autora vypadat jinak, ale přidávám foto.