Suroviny
Porce: cca 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,53 g |
Tuky | 156,52 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Moje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso,
varene veprove,
pasta vařeného vepřového masa,
vařené vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
vepřové maso,
recepty z vařeného vepřového masa,
pikantní vepřové maso - recepty,
vařene maso vepřové,
co z vařeného vepřového masa,
vačené vepřové maso -solit vodu-?,
cesnekove vařené vepřové maso,
suchá marináda na vařené vepřové maso recepty,
zavřít maso varene,
pikantní čínské vepřové plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika,
podravka,
česnek,
pepř,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
feferonka čerstvá
Komentáře (1)
Utáhnutí popatlaného masa do alobalu a uložení do lednice na pár hodin mi přijde lepší volba než ponechání volně na tácu....
Proč do toho "kecám" ? No protože tohle mají rády i dámy