Suroviny
Porce: cca 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,53 g |
Tuky | 156,52 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Moje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky
Bomber před 8 minutami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 37 minutami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 2 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 2 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 3 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 3 hodinami
Bábovka s rybízem
obrovav před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso,
varene veprove,
pasta vařeného vepřového masa,
vařené vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
vepřové maso,
recepty z vařeného vepřového masa,
pikantní vepřové maso - recepty,
vařene maso vepřové,
co z vařeného vepřového masa,
vačené vepřové maso -solit vodu-?,
cesnekove vařené vepřové maso,
suchá marináda na vařené vepřové maso recepty,
zavřít maso varene,
pikantní čínské vepřové plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika,
podravka,
česnek,
pepř,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
feferonka čerstvá
Komentáře (2)
Utáhnutí popatlaného masa do alobalu a uložení do lednice na pár hodin mi přijde lepší volba než ponechání volně na tácu....
Proč do toho "kecám" ? No protože tohle mají rády i dámy