Zapékaná kapusta

magdalenka Kuchař: magdalenka

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

1 kapusta (případně růžičková kapusta)
200 ml šlehačky
1 vejce
sůl
případně vegeta
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očistený kel rozštvrtíme, povaríme v slanej vode, necháme okapať, príp. vodu mierne rukou vytlačíme (ružičky očistíme, väčšie prekrojíme, povaríme).

  2. Na pekáč dáme peč. papier, rozložíme kel, zalejeme šľahačkou, ktorú sme osolili, pridali príp. vegetu a rozšľahané vajce.

  3. Pomaly pečieme asi 30-40 min. pri nižšej teplote.

Poznámka

Je to strašne jednoduché, napriek jednoduchosti veľmi dobré. Dá sa konzumovať napr. s varenými zemiakmi. My sme to mali ako prílohu s pangasom, ktorého som iba obalila v múke a opiekla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zapékaná kapusta

  • KVETA KVETA(neregistrovaný)

  • Boubelinda Boubelinda

    je to opravdu rychlovka, dala jsem si až k večeři. Byla to lahoda.:-*

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Boubelindo - jak chutnalo? Vypadá to na velmi jednoduchý recept, tak se možná nechám inspirovat. U nás kapusta moc nefrčí, tak bych to mohla trochu napravit.;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Magdalenko, to určitě zkusím, kapustu mám ráda a to jsem ještě neslyšela:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: kapusta recepty kapusta zapekana kapusta kapusta recept kapusta pro vegany recepty kapusta kapusta vegan zapečená kapusta zapékaná kapusta recepty kapusta zapekana kapusta po francousku top recepty zapečená ruřičková kapusta s bramborem zapecena kapusta s bramborem pro vegany kapusta recepty vegan kel ružičkový kapusta-recepty kapusta.cz kapusta - recepty recepty zapečená kapusta vegan zapečená růžičková kapusta

Zapomněl/a jsem heslo