Kuřecí paličky babičky Aničky - grilované

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

Grilování 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

kuřecí spodní stehna (paličky)
oblíbené grilovací koření
1 lžíce worcesteru
1-2 lžičky med
trochu oleje
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Z kuřecích stehýnek stáhneme (svlékneme, skasáme) kůži, ale jen tak, abychom ji mohli vrátit zpět (jde to snadno). Maso silně okořeníme grilovacím kořením.

  2. Natáhneme zpět kůži, maso na povrchu ze všech stran potřeme marinádou, na kterou smícháme worcester, trošku grilovacího koření, med a trošku oleje. Zbytek marinády na paličky nalijeme. Marináda se částečně usadí na dně nádoby, kde jsou paličky naložené a je dobré stehýnka občas otočit.

  3. Naložené paličky necháme v ledničce přes noc. Při grilování potíráme zbytkem směsi oleje a koření. Jednoduché a výsledek velmi dobrý.

  4. Používám klasické grilovací koření od Vitany, které obsahuje dosti soli, proto nikde není o soli ani zmínka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí paličky babičky Aničky - grilované

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít