Cukeťák z remosky
Slaný cuketový koláč nebo cuketový nákyp - to jsou další časté názvy pro cukeťák. Můžeme jej upéct i v troubě na pekáči, těsto vytvořené podle tohoto receptu bude ale v množství přesně takovém, abychom ho pohodlně upekli v remosce.
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 455 kJ / 2 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,41 g |
Tuky | 150,95 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,69 g |
Sacharidy | 147,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukeťák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v1qn
Moje poznámka
Cukeťák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v1qn
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z remosky,
cuketak v remosce,
recepty do remosky,
remoska recepty,
vynikajici cukeťák,
cukeťák recept,
cuketak chleba
Suroviny:
cuketa,
sýr,
salám točený,
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
cibule,
česnek,
sůl,
majoránka,
pepř,
koření grilovací,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (2)
Jaromíra 18 má pravdu
Dík za recept