Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,75 g |
Tuky | 7,10 g |
Vláknina | 101,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,25 g |
Sůl | 100,30 g |
Sacharidy | 585,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Moje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 11 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
cuketovy salat,
salát z cukety,
cuketový salát recept,
recepty salaty,
recepty na cukety -salát,
paprikový salát,
recepty z cukety,
cuketový salát zavařený,
cuketa salát,
cuketa a papriky,
svetla paprika recepty,
salát z paprik,
paprikový salát recept,
cuketové salaty,
recepty na cuketu,
recepty z cukety salát,
zavařené papriky,
recepty z paprik,
salát z cuket
Suroviny:
cuketa,
cibule,
paprika,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)
Sice si praci mirne zkoplikuji, ale vyhnu se kyseline benzoove, kterou Deko obsahuje.
Te se bez sebemensich pochyb "nabastim" ve spouste prumyslovych vyrobku, tak proc si ji pridavat i ve vlastnorucne pripravenych konzervach . . . . .