"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 914 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,87 g |
Tuky | 250,61 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 138,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše dáme do hrnce a společně vaříme. Necháme vychladnout a přidáme ½ kelímku hořčice a 1 dl octa.
Krok 2: Potom vše rozmixujeme, nalijeme do skleniček a sterilizujeme 15-20 minut při 80°C.
Krok 3: Je to výborná „tatarská“ omáčka k masu a uzeninám.
Zveřejněno 7. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWgm
Moje poznámka
"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWgm
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 15 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z dýně
Suroviny:
dýně,
paprika,
cibule,
česnek,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cukr,
hořčice plnotučná,
ocet
Komentáře (2)