Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,89 g |
| Tuky | 2,28 g |
| Vláknina | 67,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,09 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 41,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Moje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 8 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 9 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 6 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 7 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 7 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 7 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 7 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 7 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 7 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 8 hodinami
Tématické fráze:
kvašené houby,
kvašené houby do sklenic,
nálev na kvašené houby
Suroviny:
houby,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
voda
Komentáře (7)
https://www.toprecepty.cz/recept/60992-houbove-dom...
Nabízel mi spoustu teceptů, ale to pro mně bylo nepřijatelné, mám svých tolik, že je nejsem schopná zveřejnit, ač to sem cpu horem dolem
Len bod č. 3 - neviem o tom, že by jodidovaná soľ nebola vhodná na kvasenie. Celý život dávam kvasiť kapustu - vždy v novembri 40-50 kg do kameninového súdka. Používam soľ jodidovanú a nikdy žiaden problém.