Kuřecí přírodní řízek se slaninou a žampiony

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 6 názorů

Suroviny 2 porce

2 kuřecí stehenní řízky
100 g anglické slaniny
2-4 žampiony
2 lžíce zakysané smetany
lžička hořčice
lžíce oleje
hladká mouka
sušený česnek
koření na kuře
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme a okořeníme. Necháme chvíli odležet.

  2. Mezitím nakrájíme slaninu na kostky a žampiony na plátky.

  3. Na pánvi necháme slaninu opéct. Dáme na pánvi na stranu a přidáme lžíci oleje.

  4. Maso lehce obalíme v mouce a prudce na pánvi opečeme z obou stran.

  5. Přihodíme žampiony a dusíme spolu se slaninou do měkka. Podlijeme trochou vody.

  6. Smícháme smetanu s hořčicí a přilijeme k masu. Stačí to jen krátce povařit.

  7. Dochutíme a podáváme s různě upravenými brambory. My jsme měli kaši s kukuřicí.

Komentáře k receptu Kuřecí přírodní řízek se slaninou a žampiony

Tématické fráze: přírodní kuřecí plátek na žampionech kuřecí řízky se žampiony kuřecí řízky na žampionech stehenní kuřecí řízky přírodní přírodní kuřecí plátky se žampiony prirodni rizek na zampionech přírodní kuřecí řízek na žampionech kuřecí rizky se zampiony kuřecí platky se zampiony kuřecí maso se žampiony a slaninou kuřecí stehenni rizek na žampionech kuřecí přírodní plátek se žampiony kuřecí stehenní řízky se slaninou přírodní kuřecí řízky s žampiony kuřecí řízky se slaninou kuřecí řízek na žampionech kuřecí stehenní řízek se špeclemi stehenní řízky s anglickou slaninou stehenni rizky žampiony kuřecí stehenní řízky s brokolici a žampiony zajímavé recepty