Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Na sosu z upečeného bůčku a kotlet orestujeme na velké pánvi uvařené gnocchi a pokrájené upečené maso. Zamícháme, osolíme podle potřeby a nakonec vmícháme červené zelí. Vše znovu promícháme a podáváme.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Moje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Nejnovější recepty
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Přidáno před 13 hodinami
Závin s červenou cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchý ORGASMUS
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec dušená na divoko
Přidáno před 18 hodinami
Knedlíky z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Mini listové zákusky s krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kuřecí cibulové řízky
wimra před 18 minutami
Jablkový koláč z ořechového těsta
s.pelclova před 43 minutami
Chlebáky (knedlíky z chleba)
zpravodaj1 před 4 hodinami
Květák smažený v troubě
radbastim před 10 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hanka6 před 11 hodinami
Polévka Durčina
Kajkajak před 13 hodinami
Dušené vepřové na víně se švestkami
Johanek před 13 hodinami
Křenové fazole
Kocicka65 před 13 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky se škrobem
Evik.ka před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jedné pánve,
recepty s červeným zelím,
restované zelí recept,
restované zelí
Suroviny:
gnocchi,
paprika sušená uzená,
bůček vepřový,
kotleta,
zelí červené,
cibule,
libeček,
sůl
Komentáře (17)
Moderátorky nás asi brzy zaženou klackem jinam s naším CDD
Jj, CDD je hafo...
...a nejen pro masožraffce, že
Cíleně vařívám větší množství obyčejné krupice, abych si posléze dal zbytek po studenu s ovocným přelivem
Když už byl vzpomenut guláš... Naschvál dělávám více šťávy (omáčky) než se sní, že abych si s ní později dal bramborovou kaši! No, taky strašná dobrota
Někde jsem nedávno viděla recept ( někomu zůstal guláš, uvařil bramborovou kaši, přikryl kaší, zapekl a vzniklo nové výborné jídlo)- "CDD".
No, na druhou stranu autorka nic nepředstírá a je fér hodnotit pozitivně ono "CDD", že
(furt říkám, že CDD by měla být sólo kategorie
Ten "(viz předešlý recept)" z bodu 2 bude patrně tentok, že: https://www.toprecepty.cz/recept/61408-bucek-s-kot...