Houbový tatarák
Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich úlovků. Vyzkoušejte třeba tento jednoduchý houbový tatarák.
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Poté podusíme na oleji do měkka. Pokud budeme mít ve směsi hřib kovář neboli modrák - musí se dusit alespoň 30-40 minut.
Krok 2: Necháme vychladnout, poté rozmixujeme, přidáme sůl, pepř, papriku, hořčici, sójovou omáčku, worcester, nadrobno nakrájenou cibulku.
Krok 3: Osmažíme topinky, načesnekujeme a dáme na ně směs.
Zveřejněno 19. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p3Am
Moje poznámka
Houbový tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p3Am
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 14 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
houbový tatarák,
recepty houbový tatarák,
houbové recepty,
houbovec - recepty,
tatarak z hribu,
tatarák recept,
postup pripravy na tatarák,
duseni hřibů modraci,
hribovi tatarák
Suroviny:
houby čerstvé,
olej,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená uzená,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
hořčice,
kečup sladký,
cibule,
žloutek,
topinka,
topinka
Komentáře (3)