Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,02 g |
Tuky | 88,79 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 27,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory upečeme podle možností a podle velikosti. Slaninu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme a podlité vínem udusíme doměkka. Nakonec přidáme brusinky a citrónovou šťávu. Brambory naplníme masovou směsí a posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 22. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pytlácké erteple
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Dl
Moje poznámka
Pytlácké erteple
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3Dl
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 20 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 21 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 8 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 9 hodinami
Tématické fráze:
pytlacke brambory
Suroviny:
kýta dančí,
cibule,
brusinky,
slanina,
víno červené,
pepř,
sýr strouhaný
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.