

Ledový salát s jogurtem
Suroviny
- hlávka ledového salátu
- 500 g bílého jogurtu Hollandia
- 2 stroužky česneku
- sůl a pepř
- pár kapek oleje
- (olivový nebo slunečnicový)
Postup přípravy receptu
Opraný a osušený ledový salát pokrájím na slabší nudličky, vložím do mísy.
Prolisuji oloupaný česnek, zamíchám do jogurtu, osolím a opepřím podle chuti, vešlehám pár kapek oleje (dle vlastního výběru). Zaliji salát a promíchám.Lze posypat nějakou bylinkou, třeba pažitkou, jemně pokrájenou natí jarní cibulky aj., nebo vylepšit na půlky nakrájenými malými rajčátky. Já mám nejraději ten jednoduchý „základní“ salátek.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ledový salát s jogurtem
K receptu nejsou žádné komentáře.