Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 240 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 15,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 183,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré koření a sůl převaříte aspoň 5 minut.
Krok 2: Očištěné, posolené a popepřené kloboučky hub obalíte v trojobalu a usmažíte dozlatova. Ještě horké dáte do sklenic, zalijete připraveným nálevem tak, aby byly houby zcela ponořené, zavíčkujete a zavaříte je po dobu 15 minut při teplotě 85 °C.
Zveřejněno 26. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečenáče - houbáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ej4W
Moje poznámka
Pečenáče - houbáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ej4W
Nejnovější recepty
Jehněčí na medu
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 7 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 2 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 3 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 4 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 4 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 5 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 6 hodinami
Mražená petrželka
Fitulka před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Luci89 před 9 hodinami
Banánová omeleta
koblihhonza před 9 hodinami
Suroviny:
houby,
voda,
koriandr,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
cukr,
bobkový list,
cibule,
ocet
Komentáře (1)