Houbové pečenáče

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Bezmasá jídla 4 názory

Suroviny

Houby:
růžovky
praváci
bedle
suchohřiby
Nálev:
1,75 litru vody
1/4 l ocet
1/4 l bílé víno
16 lžiček cukru
6 lžiček soli
4 kuličky nové koření
1 lžice hořčičné semínko
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout.

  2. Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout.

  3. Na dno zavařovací sklenice dát kousek bobkového listu a houby prokládat s cibulí nakrájenou na kolečka.

  4. Zalít nálevem a dobře uzavřít. Pro delší skladování je možno chvíli sterilizovat.

  5. Jinak jsou vhodné ke konzumaci za 3 dny.

Poznámka

Recept jsem našla na OK recepty.

Včera byly na ochutnání u televize a jsou výborné.

Mohu doporučit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Houbové pečenáče

Tématické fráze: jak skladovat bedle pečenáče z hřibů pečenáče z bedlí houbové řízky v nálevu houbový pečenáč houbovépečenáče pecenac pecenace z bedel hobové pečenáče pecenace z bedly pecenace z houbovych rizku hřibové pečenáče pecenace z ruzovek nálev na pečenáče pečenáče z ryzců houbove pecenac bedla jako pečenáč pečenáče z houbových řízků houbová smaženice zbedlí bedly pečenáče

Zapomněl/a jsem heslo