Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 384 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 10,78 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky oloupeme, vykrájíme vnitřek a namočíme v misce do vína.
Krok 2: V hlubokém talíři smícháme cukr se skořicí a hrušky obalíme.
Krok 3: Do půlky hrušky dáme kousek másla, přiklopíme druhou půlkou a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Zabalené hrušky dáme na pekáček a v předehřáté troubě na 180°C pečeme cca 30-40 min, podle tvrdosti hrušky.
Krok 5: Před servírováním zkusíme, jestli je měkká. Podáváme horké se zmrzlinou nebo šlehačkou.
Zveřejněno 15. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Moje poznámka
Pečené hrušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3Zg
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
hrušky pecene,
hrusky pecene s nivou,
pečené hrušky,
peceni s hruskami
Suroviny:
hruška,
víno červené,
cukr,
skořice,
máslo,
zmrzlina
Komentáře (1)