Bramborové knedlíky s medvědím česnekem
Výhodou medvědího česneku je, že má v kuchyni široké využití. Zkuste ho přimíchat do těsta na bramborové knedlíky. Budou vám chutnat k pečeným masům, drůbeži i uzenému. Příprava je jednoduchá a zvládnou ji i začátečníci.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,03 g |
Tuky | 9,64 g |
Vláknina | 13,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 837 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 116,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové knedlíky s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3n9
Moje poznámka
Bramborové knedlíky s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3n9
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno před 21 hodinami
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
gabikka před 1 hodinou
Dýně na kari s cizrnou a kokosovým mlékem
Danoouch před 2 hodinami
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 5 hodinami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Macuna před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Stefi.f před 8 hodinami
Lahodná játrová omáčka
ok1cmj před 8 hodinami
Cuketový makovec
JanBinko před 8 hodinami
Pečený hruškový čaj
Recept24 před 8 hodinami
Tématické fráze:
knedliky s medvedim cesnakom,
knedlik s vejci a medvědím česnekem
Suroviny:
brambory,
rohlík,
česnek mědvědí,
sůl,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (4)