Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,16 g |
| Tuky | 28,10 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh smícháme s jogurtem a s moučkovým cukrem a utřeme dohladka.
Krok 2: Z mléka, vanilkového cukru a pudinku uvaříme hustý pudink. Necháme mírně zchládnout a pak vmícháme do tvarohové hmoty.
Krok 3: Jahody omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Sušenky (nebo piškoty) rozdrobíme a spolu s jahodami zlehka vmícháme do pudinkové směsi.
Krok 4: Směs plníme do formy nebo do misky, které jsme vypláchli studenou vodou a dáme do ledničky ztuhnout.
Krok 5: Dezert vyklopíme, ozdobíme šlehačkou a přidáme zbylé jahody.
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-pudinkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y39Y
Moje poznámka
Jahodovo-pudinkový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y39Y
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
tvaroh kostka,
jogurt bílý,
cukr moučkový,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
jahody čerstvé,
sušenky,
šlehačka,
jahody čerstvé
Komentáře (1)