Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Tentokrát jsem kořenila jen solí, pepřem a sušeným česnekem. Dobrá kombinace. Krok 2: Krajíce chleba potřeme hořčicí, na to položíme plátky vařeného, ochuceného a opečeného masa. Kdo rád, pokape i kečupem, to já nedělám, ale milovníci kečupu si pochutnají. Masem obložené krajíce poklademe několika kolečky cibule, doplníme i plátky rajčat a proužky papriky. Podáváme k zeleninovým salátům. Krok 3: Recept se hodí i na jiné maso, než hovězí, třeba na krůtí, kuřecí i vepřové. (Už jsem dělala i ze zbylých kuřecích prsíček z grilovaného kuřete. To bylo také moc dobré.)
Zveřejněno 22. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Moje poznámka
Opečené vařené maso na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGB8
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 33 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
koření,
sůl,
mouka hladká,
chléb,
hořčice,
olej,
kečup sladký,
cibule,
paprika,
rajče,
okurka čerstvá
Komentáře (3)
Recept je vlastní, dělám ho už hrozně dlouho, 30-40 let, přesněji to už nevím, prošel i určitým vývojem do dnešní podoby.
A mohu se zeptat na zdroj receptu? Vlastní?