Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečené vařené maso na chlebu

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

22. 7. 2020 23:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

23. 7. 2020 21:29

Eja57: Evi, jasně, že se maso krájí studené a koření a obaluje studené. Teplé by se asi i špatně krájelo. ;-) Tyhle "obložené krajíce" se nedělají hned po uvaření hovězího masa v polévce, ale spíš večer, nebo i druhý den. Alespoň já hovězí polévku - při dnešních cenách - považuji za "nedělní" a v neděli bych si ty krajíce asi k obědu nedělala. Ale v receptu jsem to nenapsala dost srozumitelně. Musím to napravit, někoho by to mohlo zmýlit. Děkuji za komentář a moc zdravím! :-K:-K:-K
Recept je vlastní, dělám ho už hrozně dlouho, 30-40 let, přesněji to už nevím, prošel i určitým vývojem do dnešní podoby.

Eja57 Eja57

23. 7. 2020 21:11

Chápu správně, že teplé vařené hovězí nakrájím, okořením, obalím v mouce a osmažím a pak nechám vystydnout a podávám studené?
A mohu se zeptat na zdroj receptu? Vlastní?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, koření, sůl, mouka hladká, chléb, hořčice, olej, kečup sladký, cibule, paprika, rajče, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Opečené vařené maso na chlebu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGB8