Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 9. 2020 12:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 669 kJ / 399 kcal
Bílkoviny11,32 g
Tuky23,07 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra z divočáka, sůl, kmín celý, pepř, česnek, olej olivový, česnek, fazolky zelené, sůl, tymián čerstvý, omáčka sojová tmavá, med

TopRecepty.cz

Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J30o