Broskvovo-nektarinkový závin
Šťavnatý závin, který voní létem a chutná po slunci. Jemná náplň a křehké těsto tvoří dokonalou kombinaci, která potěší při každé příležitosti – ať už ke kávě s přáteli, nebo jen tak, když má člověk chuť na něco sladkého.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 090 kJ / 3 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,93 g |
| Tuky | 117,08 g |
| Vláknina | 26,38 g |
| Cholesterol | 273 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 475,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Moje poznámka
Broskvovo-nektarinkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LvW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 36 minutami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 1 hodinou
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 2 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 2 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 3 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 3 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 4 hodinami
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Kratule před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl mořská,
tuk hera,
broskve,
nektarinky,
tvaroh jemný,
cukr moučkový,
žloutek,
šťáva citronová,
rozinky,
mandle,
tuk hera,
tuk hera,
cukr moučkový
Komentáře (52)
Mírně teplý, čerstvý štrůdl, podávat s jahodovým rozvarem! Jahody, cukr, trošku vody a citronová šťáva, povařit.
A já sem jěště brzy pro tebe přidám recept na "Exotický závin", jo!?
A dyby sem někdo na Topky přidal recept s fotkou na ten maďarský tvarohový závin (třeba ty nebo Magduška, neboi někdo další), tak mu taky složím mlsnou básničku!
servírovat, s teplým jahodovým rozvarem s troškou citronové šťávy. Měla jsem jenom mražené jahody, ale bylo to výborné. S papáním problém nebyl , už tam je jenom jedna patka ! Jahody už taky nejsou ! Plech je umytý.