Pokryté (vysypané) maso
Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Energie | 67 082 kJ / 16 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 508,75 g |
Tuky | 636,56 g |
Vláknina | 185,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 12,76 g |
Sůl | 30,80 g |
Sacharidy | 1 990,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na prípravu potrebujeme 17-litrovú nádobu a 60 cm paella pánvicu.
CZN Burak, turecký šéfkuchár, ktorý sa neustále nepríjemne usmieva, ale pripravuje veľmi nápadité jedlá. Základná myšlienka zakrytého mäsa prišla od neho, ale zloženie bolo vyrobené podľa jeho vlastnej chuti. Každý môže mať odvahu pripraviť ho a rovnako ako pri každom dobrom jedle nič nie je vyryté do kameňa. Môže sa ľahko tvarovať tak, aby vyhovoval chutiam každých úst.
https://www.pecmaniak.store/vysypane-maso-a-la-pec...
Video recept: https://youtu.be/XrA-yBz07oY
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2020 13:03
Autor
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
A holúbky sem, honem, ty jsou...och....
3. 12. 2020 12:59
magdalenka: souhlasím, ale když si představím, jak z toho kotle nabírám ten sos s tou rýží a lovím jednu plněnou papriku a jeden zelný list, maso bych tam nechala....och....
3. 12. 2020 12:54
Eja57: tiež som si domýšľala, ale myslím, že autor by mal pridať recept v takej forme, aby sme si nemuseli domýšľať.
3. 12. 2020 12:51
magdalenka: já jsem při schvalování/opravě receptu nechtěla úplně moc do toho vstupovat - 5 paprik se nakrájí a 10 se naplní, plyne z postupu, zelné listy se taky naplní, bude toho kotel...velký... sekaná plec má být zřejmě mleté libové vepřové, ale možná autor opravdu nemele ale seká nahrubo....
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
Vždyť jsem psala, po několikátém přečtení jsem se zorientovala...
Postup asi trochu "polidští" autor, veď vieš, moja slovenčina nieje dokonalá, bol by to taký jazykový mišmaš:omg:
3. 12. 2020 09:22
V surovinach nie je mast ani udene maso, je tam ale 1 kg sekane plec. (?) Lusky papriky, alebo kapustne listy sa maju plnit? Co so slaninou? Trochu mam v tom chaos. Vdaka za upravu.
2. 12. 2020 22:35
Eja57: Na videu můžete vidět, že to nedávám do elektrické trouby
2. 12. 2020 22:15
Tak snad na čtvrté přečtení jsem to asi nějak pochopila:omg: ale hrnec 17 litrů...do trouby...no, když si to přepočítám děleno dvěma, tak tak velký kastrol bych tam asi nacpala...dobré to bude určitě...ale ještě s to budu muset tak 3x přečíst
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 13 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 27 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 33 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, maso uzené, rýže hnědá, sekaná, pivo světlé, paprika čerstvá žlutá, listy zelné, česnek, cibule, mrkev, petržel, fazole zelené, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, kmín mletý, kardamom
Pokryté (vysypané) maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1KVm
7 názorů