Tofu jako treščí játra
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 263 kJ / 2 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,68 g |
Tuky | 197,40 g |
Vláknina | 32,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,23 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2009 09:17
Vašku, nemáš zlé skúsenosti so sójou, ale so SÓJOVÝM TEXTURÁTOM. A v chuti je to nebetyčný rozdiel. Texturáty nekupujem, nie sú nič moc. Ale sója - strukovina, je úžasná. Chce len namáčať aspoň 12 hod, potom varím v papiňáku presne 40 min. Viac variť netreba, len kým je mäkká, inak by opäť stvrdla. Ale je to výborná surovina na pomazánky, šaláty, polievky, prívarky, fašírky, na zapekanie s inými ingredienciami...vyskúšaj Uvidíš, že ti bude chutiť.
4. 8. 2009 09:02
Terezko. Já tofu (po nedobrých zkušenostech se sójou) ještě nejedl. Ale vyprovokovala jsi mne. VYZKOUŠÍM. +BODÍK.
3. 8. 2009 20:20
Teda, to som zvedavá...Tofu aj droždie milujem, takže pre mňa super receptík, ja toto vidím fakt prudko jedlé. (samozrejme aj treščia pečeň je pre mňa lahôdka)
3. 8. 2009 20:13
Tofu jsem párkrát jedla a v této úpravě to musí být opravdu dobé.+
3. 8. 2009 19:48
Tak já to tofu teda zkusím, slibuji, ale v lednici mám několik konzerviček tresčích jater. Co asi zvítězí ? Já už mám jasno.
3. 8. 2009 18:53
už jsem uložila, ozkouším, jen co tofu zakoupím
3. 8. 2009 18:52
Myslím, že by to bolo vžborné, ja na tento recept používam zeleninové, ale údené by dalo inú príchuť, myslím však, že dobrú, stálo by to za to vyskúšať.
3. 8. 2009 18:49
jj znám, přemýšlím, jaké by to bylo z toho uzeného, to i můj muž jí, přičemž je zapřísáhlý masožrout
3. 8. 2009 18:47
Iljusa, a ja pozerám, čo to je črievko ? Ja tofu kupujem pravidelne, u nás dostať čisté, so zeleninou, pikantné, údené. Všetky sú
3. 8. 2009 18:45
Terezko - dovolila jsem si přidat pro BAZALKU pomazánku z tofu, je vynikající, všem doporučuji, chuťově je jako pomazánka z uzených šprotů. Věřím, že když ochutná (i ostatní) změní svůj názor na tofu.
Jinak tobě patří můj bodík - vše z tofu miluji a doporučuji
Jinak tobě patří můj bodík - vše z tofu miluji a doporučuji
3. 8. 2009 18:41
bazalko, AKO treščia pečeň, teda na spôsob trečšej pečene ... a pomazánka to nie je, podáva sa to na tanieri ako je to na obrázku, so zeleninou , chlebom alebo pečivom a je sa to vidličkou NENATIERA sa to na chlieb
3. 8. 2009 18:21
Tresčí játra jsou z tresky. To je ryba. Ale ani v jedné ingredienci nic rybího nevidím. Ani vzhledově, podobnost čistě náhodná také nepřipadá v úvahu. Ale pomazánka to může být dobrá. Tofu zatím nesnáším, ale třeba se to touhle pomazánkou změní..
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 15 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 19 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 21 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Přidáno 22. 4. 2024 08:03
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 25 minutami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 29 minutami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 8 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 10 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 10 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 12 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 12 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
jana.r uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: tofu sýr pomazánka z uzeného tofu recepty 6611 recepty syr tofu úprava tofu syr tofu tresčí játra recepty tofu recepty pomazanka z uzenych sprotu tofu recept rybí pomazánka s tofu tresčí játra úprava recepty na tofu pomazanky pomazanka z tresčích jater a tofu falešná pomazánka z tresčích jater ryba s tofu domácí vynikající tofu ryba tofu jak upravit treščí játra pomazánka z tresčích jater
Suroviny: zeleninové tofu, cibule, droždí čerstvé, česnek, olej, omáčka sojová, majoránka, paprika sušená sladká
Tofu jako treščí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rYZ
12 názorů