Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,14 g |
| Tuky | 22,05 g |
| Vláknina | 34,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Přisypeme ovesné vločky, rozetřený česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, nasekanou petrželku, sůl a koření.
Dobře promícháme a necháme chvilku v klidu, aby se vločky nasákly. Krok 2: Pak ze směsi tvarujeme karbanátky a naskládáme je na plech. Postříkáme lehce olejem a pečeme při 180°C asi 30 minut, v polovině pečení je opatrně otočíme.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řepné karbanátky (bez vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYrX
Moje poznámka
Řepné karbanátky (bez vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYrX
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 13 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 14 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 2 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 2 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 2 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 2 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 2 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 3 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Tataráček
magdalenka před 3 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 3 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
vločky ovesné jemné,
česnek,
cibule,
hořčice plnotučná,
petrželka,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
olej
Komentáře (3)