Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,14 g |
Tuky | 22,05 g |
Vláknina | 34,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Přisypeme ovesné vločky, rozetřený česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, nasekanou petrželku, sůl a koření.
Dobře promícháme a necháme chvilku v klidu, aby se vločky nasákly. Krok 2: Pak ze směsi tvarujeme karbanátky a naskládáme je na plech. Postříkáme lehce olejem a pečeme při 180°C asi 30 minut, v polovině pečení je opatrně otočíme.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 30. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řepné karbanátky (bez vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYrX
Moje poznámka
Řepné karbanátky (bez vajec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kYrX
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 8 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 8 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 10 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 10 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 10 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 11 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
vločky ovesné jemné,
česnek,
cibule,
hořčice plnotučná,
petrželka,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
olej
Komentáře (3)