Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 712 kJ / 3 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,54 g |
| Tuky | 231,26 g |
| Vláknina | 28,58 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 342,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny (v pořadí tekuté, pak brambory a zbytek suchých surovin, droždí nahoru na mouku) a necháme pekárnou těsto bez předehřevu jen uhníst.
Krok 2: Ve vypnuté pekárně těsto bude asi 30 minut kynout, poté ho vyškrábneme na plech s pečícím papírem, stěrkou roztáhneme a ještě asi 15-20 minut necháme vykynout.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do červena (200-220°C / asi 25-30 minut). Podáváme nakrájené na řezy.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Moje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 21 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 18 minutami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Margot kuličky
Junys před 11 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 11 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 14 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 14 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
voda,
olej,
brambory,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (3)