Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 712 kJ / 3 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,54 g |
Tuky | 231,26 g |
Vláknina | 28,58 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 342,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do formy pekárny (v pořadí tekuté, pak brambory a zbytek suchých surovin, droždí nahoru na mouku) a necháme pekárnou těsto bez předehřevu jen uhníst.
Krok 2: Ve vypnuté pekárně těsto bude asi 30 minut kynout, poté ho vyškrábneme na plech s pečícím papírem, stěrkou roztáhneme a ještě asi 15-20 minut necháme vykynout.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do červena (200-220°C / asi 25-30 minut). Podáváme nakrájené na řezy.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Moje poznámka
Bramborka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wX01
Nejnovější recepty
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 5 hodinami
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s meruňkou
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno 21. 6. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 2 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 3 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 4 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 4 hodinami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 5 hodinami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 5 hodinami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 6 hodinami
Suroviny:
voda,
olej,
brambory,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (3)