Pikantní karbanátky z kuřecího masa

Drůbeží maso Doba přípravy: 70 minut příprava , 35 minut tepelná úprava 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 70 minut příprava , 35 minut tepelná úprava 0 názorů

Suroviny

asi 400 g kuřecího masa
3 vejce
1 cibule
sůl
pepř
tymián
oregano
špetka čili
lžička mleté papriky
lžička kari
lžíce sójové omáčky
lžíce worcesteru
2 str. česneku
2 lžíce strouhanky
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozsekáme v robotu najemno.

  2. Přidáme koření, ostatní suroviny a vše v robotu promícháme.

  3. Lžicí masovou hmotu nabíráme, klademe do rozpáleného oleje a usmažíme. Hotové necháme okapat na ubrousku.

  4. Karbanátky můžeme připravit i bez smažení. Klademe je na plech s pečícím papírem a upečeme.

Komentáře k receptu Pikantní karbanátky z kuřecího masa

K receptu nejsou žádné komentáře.