Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejte sádlo a orestujte na něm pokrájenou cibuli s přisypaným kmínem a mletou paprikou.
Krok 2: Přidejte maso a nechte ho zatáhnout. Pak přihoďte česnek, zaprašte moukou a osolte. Ještě pár minut restujte a přidejte papriku.
Krok 3: Zalijte polovinou vývaru, přidejte bobkové listy a duste cca půl hodiny.
Krok 4: Přidejte vymačkané zelí a přilijte zbylý vývar. Duste cca hodinu.
Krok 5: Vmíchejte smetanu pro zjemnění a nechte provařit. Následně osolte a opepřete.
Krok 6: Podávejte s houskovým knedlíkem nebo oblíbeným pečivem
Zveřejněno 17. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Moje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 18 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
zelí bílé kysané,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
kmín mletý,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU