Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 334 kJ / 1 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,85 g |
| Tuky | 52,87 g |
| Vláknina | 139,40 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,24 g |
| Sacharidy | 128,12 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme na směs másla s olejem zpěnit cibuli, přidáme zeleninu a restujeme asi 3 minuty.
Přidáme sušené bylinky, papriku a promícháme. Krok 2: Po chvilce dáme protlak, rajčata nasekaná čerstvá i konzervovaná s nálevem, promícháme a zalijeme vývarem. Přivedeme k varu a vaříme cca 15-20 minut. Vložíme okapanou cizrnu a čočku, kolečka klobásy (kdo použije vývar uzený může dát místo klobásy uzené maso nakrájené na kostičky). Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme nasekanou nať a podáváme.
Zveřejněno 31. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljg1
Moje poznámka
Polévka s černou čočkou, cizrnou a chorizem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljg1
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 3 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 2 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 2 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 3 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 3 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 4 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 4 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 4 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 5 hodinami
Suroviny:
olej slunečnicový,
máslo,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
celer,
čočka beluga,
cizrna,
rajče sekané,
protlak,
rajče cherry,
koření oregáno sušené,
tymián sušený,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
pepř mletý,
sůl,
klobása chorizo,
nať petrželová
Komentáře (3)