Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí ragú na pivě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 4. 2013 12:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 157 kJ / 277 kcal
Bílkoviny7,91 g
Tuky1,76 g
Vláknina16,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Upraveno podle starého vydání časopisu Nejlepší recepty od Katky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Tonja

14. 4. 2021 21:28

Jitkas: Podle Vaší poznámky soudím, že žijete v Británii. tamní poměry neznám, ale např. v Nizozemí (jen přes kanál) se dá koupit několik značek černých či tmavých piv a nejsou nijak extra drahé. A dokonce i světlá piva jsou tam podstatně méně hořká, než je zvykem v Česku. Myslím, že jinde to nebude zásadně odlišné, určitě i v supermarketech najdete vhodné pivo.

1974andrea 1974andrea

4. 6. 2013 18:03

Nikina:Tak to jsem moc ráda, my tenkrát taky;-) Děkuju za fotku a zprávičku:-K

Nikina Nikina

4. 6. 2013 17:36

1974andrea: Andrej moc jsme si pochutnali, s dovolením přidávám foto a zasloužený bodík :-)

x.XXX.x x.XXX.x

3. 5. 2013 06:30

1974andrea: včera jsem dělala, akorát vynechala rajče a přidala česnek. Černé pivo (a i bílé víno) používám často, neb máme strašně rádi chuť, kterou zanechá. Takže bod je jasný :yes:

1974andrea 1974andrea

23. 4. 2013 07:24

Jitkas:Jitko, chuť se světlým pivem bude určitě značně rozdílná, světlé je hořké, ale to ty jistě víš;-)

Jinak díky všem za shlédnutí a okomentování receptu:-K

senky senky

20. 4. 2013 07:59

Já se picnu:-D:-D nestačím ani ukládat, natož zkoušet:-D:-D

Paul Sulc::-D:-D:-D dobrá rada nad zlato:-D:-D:-D

Jitkas

20. 4. 2013 07:09

Paul Sulc: Nebojte, neberu to zas tak vazne, jsou jine problemy, ktere mi obcas rusi spanek. Recept se mi libi prave tim, ze to pivo se pouziva cerne a je tam zelenina, kterou mam moc rada. Pak prijdete Vy a poradite mi, abych tam dala svetle. Nerikejte, ze je to jedno. Tez to bude uplne o necem jinem, kdyz to podliji vinem. Taky neni jedno, zda bilym ci cervenym, jiste uznate. No a zeleninu (ktere mam dost a slusne kvality), mi vymenite za porek. Vazeny pane Sulc, ale ja chtela: "Kureci na cernem pivu se zeleninou" a Vy mi nabizite: "Kureci na svetlem pivu s porkem". Neco uplne jineho, ze? A nebojte, porek na skus uvarit umim, ale tech 20 min je dost, lepe 10 i mene.

Bahula Bahula

20. 4. 2013 06:27

:yes::-p:-K

Paul Sulc

20. 4. 2013 04:37

Jitkas: Vzacna damo, neberte ty recepty zase tak k smrti vazne. U naproste vetsiny z nich muzete vzajemne nahrazovat vino, pivo a vodu. Mate gulas a ted velky vynalezce jej udela misto vody z pivem. Nebo z vinem, cervene jako bile. Takze docela klidne tam dejte svetle pivo a nic se nestane. Jen budte trochu inovativni, zapomente jak ''varla maminka'' a trochu take premyslejte. A neco vam poradim: misto vselijake zeleniny tam na poslednich 15-20 minut dejte nakrajeny porek. Nejdrive zelene, za chvili bile. Pozor zt se nerozvari.

mysulka mysulka

19. 4. 2013 09:46

:-p vypadá to lahodně;-):-K:-K

Jitkas

18. 4. 2013 14:40

Anna Kocikova: Anicko, muj problem je kvalita piva. Normalne, jako cerne pivo, dostanu Guiness, to ja nemohu ani pit, natoz pouzit na vareni. Je strasne silne a horke. Obcas se mi podari sehnat cerny Radegast, neptej se mi na cenu, neb je opravdu absurdni a ten pak pijeme jako "vzacny lek", do jidla bych ho urcite nedala. Prodavaji ho ve tretinkovych lahvickach, proste velka rarita a k dostani jen v obchode se specialnim pivem, typu pub a to jeste ne vzdy.

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 4. 2013 13:05

Jitkas:Jituš,toho piva do jídla nesmíš dát moc,nanejvýš cca 300ml,protože jinak je jídlo opravdu nahořklé(Nevím,jak u ostatních.To je pouze moje zkušenost):-)

Andri,opět další parádní a chutná bašta:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2013 22:06

1974andrea: Samozřejmě. Tvé recepty tam ještě nikdy nezklamaly;-)

Colombo65 Colombo65

17. 4. 2013 18:00

:yes::yes::yes:;-)

jarka skrobakova

17. 4. 2013 16:38

krásný recept, Ty jsi prostě úžasná kuchařka, mám moc ráda Tvé recepty :yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí ragú kuřecí ragú se zeleninou kuřecí ragů recept vepřové ragů na pivě recept na kuřecí ragú kuřecí maso na pivě ragú recept zeleninové ragú vepřové ragú se zeleninou kuřeci na pivu kuřecí na pivě recept na ragú recepty kuřecí ragů ragů na černém pivu kuřeci maso na pivu ragů na černém pivě ragů na pivě kuřeci ragu na na černém pivu ragú z kuřecího masa recept kuřecí ragů

Suroviny: řízky kuřecí, fazolky zelené, slanina, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, pivo černé, smetana, mouka hladká, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí ragú na pivě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XX7o