Kuřecí ragú na pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 157 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 16,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upraveno podle starého vydání časopisu Nejlepší recepty od Katky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2021 22:28
Jitkas: Podle Vaší poznámky soudím, že žijete v Británii. tamní poměry neznám, ale např. v Nizozemí (jen přes kanál) se dá koupit několik značek černých či tmavých piv a nejsou nijak extra drahé. A dokonce i světlá piva jsou tam podstatně méně hořká, než je zvykem v Česku. Myslím, že jinde to nebude zásadně odlišné, určitě i v supermarketech najdete vhodné pivo.
4. 6. 2013 19:03
Nikina:Tak to jsem moc ráda, my tenkrát taky Děkuju za fotku a zprávičku
4. 6. 2013 18:36
1974andrea: Andrej moc jsme si pochutnali, s dovolením přidávám foto a zasloužený bodík
3. 5. 2013 07:30
1974andrea: včera jsem dělala, akorát vynechala rajče a přidala česnek. Černé pivo (a i bílé víno) používám často, neb máme strašně rádi chuť, kterou zanechá. Takže bod je jasný
23. 4. 2013 08:24
Jitkas:Jitko, chuť se světlým pivem bude určitě značně rozdílná, světlé je hořké, ale to ty jistě víš
Jinak díky všem za shlédnutí a okomentování receptu
Jinak díky všem za shlédnutí a okomentování receptu
20. 4. 2013 08:59
Já se picnu nestačím ani ukládat, natož zkoušet
Paul Sulc: dobrá rada nad zlato
Paul Sulc: dobrá rada nad zlato
20. 4. 2013 08:09
Paul Sulc: Nebojte, neberu to zas tak vazne, jsou jine problemy, ktere mi obcas rusi spanek. Recept se mi libi prave tim, ze to pivo se pouziva cerne a je tam zelenina, kterou mam moc rada. Pak prijdete Vy a poradite mi, abych tam dala svetle. Nerikejte, ze je to jedno. Tez to bude uplne o necem jinem, kdyz to podliji vinem. Taky neni jedno, zda bilym ci cervenym, jiste uznate. No a zeleninu (ktere mam dost a slusne kvality), mi vymenite za porek. Vazeny pane Sulc, ale ja chtela: "Kureci na cernem pivu se zeleninou" a Vy mi nabizite: "Kureci na svetlem pivu s porkem". Neco uplne jineho, ze? A nebojte, porek na skus uvarit umim, ale tech 20 min je dost, lepe 10 i mene.
20. 4. 2013 07:27
20. 4. 2013 05:37
Jitkas: Vzacna damo, neberte ty recepty zase tak k smrti vazne. U naproste vetsiny z nich muzete vzajemne nahrazovat vino, pivo a vodu. Mate gulas a ted velky vynalezce jej udela misto vody z pivem. Nebo z vinem, cervene jako bile. Takze docela klidne tam dejte svetle pivo a nic se nestane. Jen budte trochu inovativni, zapomente jak ''varla maminka'' a trochu take premyslejte. A neco vam poradim: misto vselijake zeleniny tam na poslednich 15-20 minut dejte nakrajeny porek. Nejdrive zelene, za chvili bile. Pozor zt se nerozvari.
19. 4. 2013 10:46
vypadá to lahodně
18. 4. 2013 15:40
Anna Kocikova: Anicko, muj problem je kvalita piva. Normalne, jako cerne pivo, dostanu Guiness, to ja nemohu ani pit, natoz pouzit na vareni. Je strasne silne a horke. Obcas se mi podari sehnat cerny Radegast, neptej se mi na cenu, neb je opravdu absurdni a ten pak pijeme jako "vzacny lek", do jidla bych ho urcite nedala. Prodavaji ho ve tretinkovych lahvickach, proste velka rarita a k dostani jen v obchode se specialnim pivem, typu pub a to jeste ne vzdy.
18. 4. 2013 14:05
Jitkas:Jituš,toho piva do jídla nesmíš dát moc,nanejvýš cca 300ml,protože jinak je jídlo opravdu nahořklé(Nevím,jak u ostatních.To je pouze moje zkušenost)
Andri,opět další parádní a chutná bašta
Andri,opět další parádní a chutná bašta
17. 4. 2013 23:06
1974andrea: Samozřejmě. Tvé recepty tam ještě nikdy nezklamaly
17. 4. 2013 19:00
17. 4. 2013 17:38
krásný recept, Ty jsi prostě úžasná kuchařka, mám moc ráda Tvé recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 56 minutami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna kůzlečího masa je tady! Připravte je na Velikonoce s nádivkou nebo na zelenině podle těchto receptů
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí ragú kuřecí ragú se zeleninou kuřecí ragů recept vepřové ragů na pivě recept na kuřecí ragú kuřecí maso na pivě ragú recept zeleninové ragú vepřové ragú se zeleninou kuřeci na pivu kuřecí na pivě recept na ragú recepty kuřecí ragů ragů na černém pivu kuřeci maso na pivu ragů na černém pivě ragů na pivě kuřeci ragu na na černém pivu ragú z kuřecího masa recept kuřecí ragů
Suroviny: řízky kuřecí, fazolky zelené, slanina, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, pivo černé, smetana, mouka hladká, olej, sůl, pepř
Kuřecí ragú na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX7o
21 názorů