Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)
Remoska získává v našich kuchyních čím dál větší oblibu. Dá se využít i na pečení masových rolád s různými náplněmi. Jednou z nich může být náplň ze žampionů, které mohou v sezóně vystřídat lesní houby. Roláda chutná skvěle teplá, ale i studená a jistě vynikne i na různých obložených mísách.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,99 g |
| Tuky | 42,49 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 507 mg |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOpy5
Moje poznámka
Kuřecí roláda se žampionovou náplní (pečená v remosce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOpy5
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 16 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 44 minutami
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 1 hodinou
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 2 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 4 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
cibule,
žampióny,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
olej
Komentáře (1)