Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 815 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,40 g |
| Tuky | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme, z obou stran osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce.
Krok 2: V hlubší pánvi rozpálíme olej a na něm filety z obou stran osmahneme.
Krok 3: Přidáme víno a maso dusíme do měkka. Když je maso měkké, posypeme ho nadrobno nasekanou zelenou petrželkou a s vybranou přílohou hned podáváme.
Zveřejněno 24. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Moje poznámka
Aljašská treska na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RqPG
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 2 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 3 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 3 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 5 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 7 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 8 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 9 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 9 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 9 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
víno bílé suché,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
solamyl,
sůl mořská,
petrželka
Komentáře (1)