Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Čínsku kapustu rozoberieme na jednotlivé listy. Krok 3: Keď sú stehná upečené, pripravíme zeleninu.
Na troche oleja restujeme hokaido asi 5 minút.
Pridáme čínsku kapustu, prelisovaný cesnak a jemne osolíme. Restujeme ďalej iba chvíľku, kým listy nezavädnú. Krok 4: Stehná podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa vlastnej chuti.
Zveřejněno 16. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní kachní stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEp9O
Moje poznámka
Podzimní kachní stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEp9O
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 33 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z lišek
xSarka před 9 minutami
Česnekové bagety
Bretik před 17 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 24 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 28 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 45 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 1 hodinou
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Suroviny:
stehno kachní,
dýně hokkaido,
zelí čínské,
česnek,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (1)