Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 225 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 0,14 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Čínsku kapustu rozoberieme na jednotlivé listy. Krok 3: Keď sú stehná upečené, pripravíme zeleninu.
Na troche oleja restujeme hokaido asi 5 minút.
Pridáme čínsku kapustu, prelisovaný cesnak a jemne osolíme. Restujeme ďalej iba chvíľku, kým listy nezavädnú. Krok 4: Stehná podávame so zeleninou a zemiakmi pripravenými podľa vlastnej chuti.
Zveřejněno 16. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní kachní stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEp9O
Moje poznámka
Podzimní kachní stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEp9O
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 3 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 7 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 8 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 9 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 9 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 11 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 11 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 11 hodinami
Suroviny:
stehno kachní,
dýně hokkaido,
zelí čínské,
česnek,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (1)