Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené koleno pečené v PH

Hodnocení receptu je 4,6 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny3,83 g
Tuky0,31 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno vložíme do pomalého hrnce, přidáme všechno koření a podlijeme pivem. Pečeme na programu LOW 4 hodiny. Občas polijeme výpekem. Hotové vložíme na pár minut pod gril na křupavou kůrčičku.

Zveřejněno 6. 12. 2015

Poznámka autorky mika59

Koleno můžeme upéct i v troubě,přikryté při 100 st. 3,5-4 hodiny. Podléváme výpekem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené koleno pečené v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PAVA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené koleno pečené v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PAVA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

mika59: ještě jsem našla tu původní :-D

Jana Remkova: Jani díky za parádní fotku;-),u tebe nelze ani jinak:yes::yes:

:-O:-O:-p:yes::yes::yes::yes: Já ho taky pekla v pomalém hrnci od 22hod večer, že ho vypnu tak ve 3 ráno. Jenže nemám časovač, zaspala jsem a tak jsem ho vypínala někdy ráno kolem 5-6 hodin a vůbec nic mu nechybělo, naopak. Pak jsem ho ještě dala do trouby na barvu a musím říct, že to bylo nejlepší koleno, jaké jsem kdy jedla :-). Přidávám ti foto:-8

Dělám koleno v PH často, ale nikdy ho nemám pečené na low za 4 hodiny. Ale nic na tom neměmí to, že PH je skvělý pomocník :yes:

spagetka: Je pravda, že jsem to dala na delší dobu, jenže po 4 hodinách to šlo od kosti. Taky asi záleží na velikosti a stáří kolena. To je asi orientační doba a vždy se to dá upravit. :-K

Mne by zajímalo, jestli to fakt stačí péci na Low, tedy pomalu - jen ty 4 hodiny. Mně to přijde málo, na takovou horu masa s kostí, jakou je koleno, zvláště, když uvádíš že v troubě to můžeme péci taky ty 4 hodiny. Já bych to buď na tomto stupni pekla déle, nebo dělala na HIGH, tam by ty 4 hodiny mohly odpovídat, ne?

Mili, v PH jsem "pekla" syrové koleno ( a stejně jako ty nechala pak chvilku v troubě zezlátnout kůrčičku ). Je to bezva, kolínko krásně měkounké a téměř bez práce!:-8:-p:yes:

Tématické fráze:
uzené koleno v pomalem hrnci, pomalu pečené uzené koleno, jak upravit uzené koleno, pečené uzené koleno, uzené koleno s kostí recepty, uzené koleno, uzené koleno bez kosti, uzené vepřové koleno v pomalém hrnci, pecene koleno v pomalém hrnci, pečené koleno recept, pečené koleno, pečené uzené koleno v pomalém hrnci, pomalý hrnec uzené koleno, koleno v ph, pečené uzené koleno recept, uzene koleno v ph, recept na uzene koleno v ph, uzene koleno pečene, uzene pečené koleno pomalý hrnec, pečené koleno v ph

Suroviny:
koleno vepřové uzené, pivo světlé, koření nové koření, pepř celý, cukr hnědý, cibule, česnek

Přidat fotografie receptu