Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové řízečky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování masa

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny129,31 g
Tuky37,14 g
Vláknina4,33 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 2,66 g
Sůl7,07 g
Sacharidy66,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dáme vejce, Solamyl, mouku, hořčici, worcester, sójovou omáčku a koření. Všechno promícháme. Krok 2: Maso nakrájíme na menší kousky, naklepeme a dáme do marinády. V uzavřené dóze uložíme na noc do lednice. Krok 3: Marinované maso nabíráme lžicí a v pánvi smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji. Na papírovém ubrousku necháme okapat.

TIP: Rozdělení vepřového masa

Zveřejněno 3. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADPP3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADPP3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, vejce, solamyl, mouka hladká, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice, česnek sušený, tymián sušený, paprika sušená sladká, pepř cayenský, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu