Bůček pečený v sáčku a pomalu

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

750 g bůčku
3 cibule
6 stroužků česneku
150-200 ml piva
2 lžíce oleje
lžíce dijonské hořčice
chilli pasta
uzená paprika
kmín
sůl
pepř
sáček na pečení
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Omytý a osušený bůček na kůži nařízneme na čtverečky. Z oleje, hořčice, tří utřených stroužků česneku a koření smícháme směs na potření.

  2. Maso ze všech stran osolíme a důkladně vetřeme připravenou směs. Necháme nejméně hodinu odležet. Nejlépe přes noc.

  3. Do sáčku dáme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso, nalijeme pivo a uzavřeme. Dáme do pekáčku a uděláme 2-3 malé dírky. Pečeme 15 minut na 200 st. Poté teplotu stáhneme na 160 st. a pečeme cca 2-2.5 hodiny.

  4. Sáček ze začátku přikryjeme alobalem, aby se shora maso nepřipékalo. Před koncem pečení sáček rozřízneme (pozor na páru) a maso dopečeme do křupava.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 362 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček pečený v sáčku a pomalu

Tématické fráze: pomalu pečeny buček sáčky na pečení masa maso pečené v sáčku na pečení pečený bůček bucek peceny pres noc pomalu pečený bůček recept recept na pomalu pečený bůček bok v sacku bůček v sáčku pomalu pecene maso pres noc pečení masa v sáčku jak nejlépe připravit bůček směs na pečený bůček sáček na pečení masa sacky napeceni pečení masa přes noc pomalu pečený bůček přes noc jak nejlépe péct bůček bůček recepty recept na pečený bůček

Zapomněl/a jsem heslo