Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce

Pomalý hrnec je skvělým pomocníkem v kuchyni. Tento recept vám přináší šťavnaté kuřecí stehenní řízky vařené v leču, ze kterého pak vymixujete lahodnou zeleninovou omáčku. Jako přílohu můžete zvolit třeba šťouchané brambory.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 145 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 130 min

145 min (15 min příprava + 130 min tepelná úprava)

2. 6. 2023 17:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

4 hodně velké porce

Nutriční hodnoty

Energie9 099 kJ / 2 175 kcal
Bílkoviny220,51 g
Tuky101,84 g
Vláknina43,45 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,41 g
Sacharidy74,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na zjemnění se místo másla může použít smetana. Zahušťovat není potřeba, postačí rozmixovaná zelenina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2023 19:52

Jaromira18: Marie Svarcova: Děkuji za pochvalu,potěšilo mě to:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 6. 2023 08:20

:-)<3:yes::yes: pěkný recept i foto :-K

Jaromira18 Jaromira18

2. 6. 2023 19:16

:yes::yes:Vynikající dobrůtka.:-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno krůtí, cibule, mrkev, lečo, máslo, pepř mletý, sůl, cibulka lahůdková

TopRecepty.cz

Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYxrr